Grovpasta med varmrøget laks


Her kommer en af de meget nemme. Når pastaen er fuldkorns, mætter den bedre. Og den smager deeeejligt. (i hvert fald den änglemark fra Brugsen som findes i dette køkken).
 
Men det som gør, at jeg gider at spise pasta uden parmesanost, er den salte røgede fisk i kombination med chili og citronskal!

Læs mere om hvorfor fuldkornspasta er et godt valg her

 
Opskrift: GROVPASTA MED VARMRØGET LAKS, CHILI OG CITRON

  • Fuldkornsspaghetti, så meget man vil ha
  • 300 gram frossen hel spinat
  • ½ dl. Soya-fløde
  • Ca. 3 cm. Hakket frisk rød chili (eller mere)
  • ¼ revet citronskal (eller mere)
  • 1 pakke varmrøget laks, ca. 150 gr.
  • Friskkværnet  peber

 Vand til spaghetti sættes over, mens spinaten varmes. Når spinat er tøet op tilsættes soyafløde og lidt peber. Jeg undIod salt fordi, laksen var meget salt.

I mens hakkes chili og citronskal rives eller høvles.
Når pastaen er al dente, hældes vandet fra og den blandes med spinaten og kommes på tallerknerne. Herover fordeles den varmrøgede laks i mindre stykker (husk at sætte tid af til at åbne pakken!)

Det hele toppes med frisk chili og citronskalsspåner. Det var chili og citron, der gjorde forskellen og løftede retten. Og der kunne sagtens have været mere af begge dele!

Velbekomme!

Skriv en kommentar

Filed under ms-kost

Skriv en kommentar